Εταιρεία

Εταιρεία

Η  ΗΛΙΔΑ  Α.Β.Ε.Ε.  δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας και εμπορίας  επιτραπέζιων  ελιών  από  το  1965, αρχικά  σαν  ατομική  επιχείρηση και  μετέπειτα με  τη  σημερινή  μορφή της.

Ιδρυτής και καθοδηγητής  είναι ο Δημήτριος Αρούκατος, ο οποίος με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι δημιούργησε μια  εταιρία  πρότυπο στον κλάδο της.

Τα  50  και πλέον χρόνια  συνεχούς  παρουσίας και  εμπειρίας της στην  ελληνική  αλλά  και  διεθνή  αγορά   κατατάσσουν  την ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ  ανάμεσα  στις  παλαιότερες  οικογενειακές  επιχειρήσεις  στην Ελλάδα.

Οι ιδιόκτητες κτιριακές  εγκαταστάσεις  της ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ  ανέρχονται  σε  2.800 τ.μ.

Η  έδρα, τα  γραφεία και το κέντρο διανομής των προϊόντων της «ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ» στην Ελληνική αγορά  βρίσκονται  στη  Μεταμόρφωση  Αττικής.

Το εργοστάσιο της εταιρίας, βρίσκεται στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας –κοντά στο Αγρίνιο –  όπου  με  σύγχρονα  μηχανήματα  και  άρτια καταρτισμένο προσωπικό  γίνεται  η  επεξεργασία ,  συσκευασία  και τυποποίηση  της ελιάς. Από το   εργοστάσιο  πραγματοποιούνται οι εξαγωγές της εταιρίας σε περισσότερες από 15 χώρες  στον κόσμο.

Η προσεγμένη επιλογή ελιών, από τα καλυτέρα λιοτόπια της ελληνικής γης, οι  συνεχείς  επενδύσεις σε εξοπλισμό και νέες εγκαταστάσεις, η  ανάπτυξη νέων συσκευασιών, τα  πιστοποιητικά  ελέγχου ποιότητας  ISO 9001:2008   και                 ISO 22000 : 2005  από  TUV HELLAS (  TUV NORD  GROUP ) ,  αποδεικνύουν πως  η  ΗΛΙΔΑ είναι μια δυναμική  εταιρία που επιζητεί διαρκώς την ανάπτυξη.

Η  διαχρονική φιλοσοφία  των  ανθρώπων  της «ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ» είναι η  παραγωγή  προϊόντων  υψηλής  ποιότητας », γιατί πάντα το “πολύ καλό” μπορεί να γίνει “άριστο, καθώς και η  σωστή  εξυπηρέτηση για την απόλυτη ικανοποίηση  των  πελατών της.

Αδιαμφισβήτητος στόχος της «ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ» είναι  η συνέχιση της ανοδικής της πορείας, η ενίσχυση της θέσης της στην  ελληνική  αγορά και η ανάπτυξή της σε νέες  αγορές  του εξωτερικού.

Log in with your credentials

Forgot your details?